21 helmikuuta, 2011

Day 1 - Krabi

Jaa, palataanpas matkatunnelmiin. Vähän turha pitkä aika vierähti tässä, mutta oli muuta ohjelmaa tässä välissä...
Lähtöilma Suomessa.

Klo 10 aikaan aamulla laskeuduttiin Krabin kentälle. Lentomatka meni sujuvammin kuin odotin. Jalkatilaa koneessa oli Blue Comfort-paikoilla hyvin, leveyssuunnassa penkit oli ihan normit. Tunnin verran sain jopa torkuttuakin koneessa.

Krabin lentokenttä oli hyvin pieni. Aika pihalla oltiin silti siinä vaiheessa :D Ilmastoidulta kentältä kun astui ulos, niin se märkä rättihän siinä sitten naamalle pärähti. Kuumaa ja kosteaa oli. Pilvistä.

Bussilla sitten köröteltiin varmaan tunti puoltoista kohti hotelleja. Bussi kierteli siellä paikallisten asuinalueiden läpi, niin ja hurjaa vauhtia! Meiän hotelli olikin siinä ensimmäisten joukoissa ja siellä sitten vasta oltiinkin pihalla.. Meidän hotelli Succes Resort sijaitsi aivan ison, kitchi-hotelli Ayodhayan vieressä eikä meinattu ensin millään tajuta, että sisäänkäynti ja esim. vastaanottoaula meillekin sijaitsivat tuolla toisen hotellin puolella. Aikamme siinä ihmeteltiin, että ollaankohan edes oikeassa hotellissa.. Selvisi kuitenkin, että oman hotellin ns. yleiset tilat olivat remontissa, siksi näin. 
Oli myös äkkiseltään hieman vaivaannuttavaa, kuinka kohteliaita thaimaalaiset hotellin työntekijät olivat.

Ja sitten päästiin huoneeseen. No, ei ollut mikään luksus. Ihan ok, ihan siisti, ihan tilava. Ei muuta. Toki ei luokituksen perusteella muuta odotettukaan, mutta mies taisi olla himppasen järkyttynyt ja pettynyt. Molemmat ehkä ajateltiin, että mihin sitä on tultu. Oli pilvistä, harmaata, oltiin nähty toistaiseksi vain paikallisten hökkelitaloja ja teitä ja hotellihuoneessa oli outo haju ja kostea ilma. Pienet päikkärit ja sitten vasta ihmisten ilmoille.Huoneesta oli suora käynti altaalle, tosin ei siellä kertaakaan oltu..
Illalla lähdettiin sitten kävelemään siihen "omalle" Noppharat Thara eli rapurannalle.
Laskuvesi oli.

Rapuja siellä olikin sitten.Syömään mentiin ravintola Edeniin AoNangin pääkadulle. Syötiin luonnollisesti thairuokaa. Alkukeitot ja pääruoat (riisiä naudalla/kanalla) + juomat (olutta ja limua) maksoi yht. 850 bht (~20€). Ja ruoka oli hyvää.
Tuktuk hotellilta "keskustaan" eli pääkadulle, jossa ravintola-, kojukeskittymät ym. maksoi 60 bht/suunta (~1,40€)

Naapurihotelli Ayodhaya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti