22 helmikuuta, 2011

Day 4 - Krabi

Tänään kalaan! Kipparikallen retki maksoi kalastajalta 3600 bht ja mukana olijalta 1800 bht eli yht. n. 130€. Kallein menoerä tälle reissulle, mutta suomalainen opas ja hintaan kuului lounas + virv.juomat ja retken kesto 8h.
Kaikki mukana olijat olivatkin sitten suomalaisia :D

Lähtö oli klo 8 aamulla. Pilviseltä näytti taas, mutta iltapäivällä jo valitettiin jatkuvasta auringon paahteesta..
Lucky Hook


Koralliriuttoja näkyy.Kipparikalle oli kyllä oikein mukava ja hauska ukko. Parhaiten jäi ehkä mieleen, kuinka hän hoki, ettei ole koskaan nähnyt yhtä paljon paskaa meressä kuin tällä reissulla :D Sinänsä siis ei niin hauska asia, roskia kauheasti ja muovipusseja kalastettiin useampikin merestä ylös.

Vasta takaisin päin palatessa saatiin kalaa. Pari barrakudaa saatiin.
Siitäkin kuultiin, ettei yhtä huonoa kalaonnea ole ollut aikoihin :D No, ihan meidän tuuria. "Korvaukseksi" saatiin koko kalastuspoppoo kutsu illaksi Kipparikallen ravintolaan.


Aikamoiset pilvet tulikin sitten, kun rantauduttiin..

Päivä oli oikein mukava ja hyvin jaksoi olla, vaikkei itse kalastanutkaan. Aurinko porotti todella kuumasti ja sitä ei päässyt oikein mihinkään pakoon, juoda sai hirmuisia määriä vettä. Ja kyllä sitä olikin poikki reissun jälkeen.

Oli ihan hauska illastaa välillä muidenkin suomalaisten kanssa ja vaihtaa kokemuksia. Jäikin sitten ainoaksi kerraksi tällä reissulla.. Kalastetut barrakudat saatiin myös syödä, oli tosi maukkaita.
Snapperia.Tämä päivä olikin aika vauhdikas. Ostettiin meinaan jo päivällä liput illan thai boxing-näytökseen. Osa porukasta jatkoikin sitten ravintolasta matkaa meidän kanssa sinne.

Muay thai.
 Nyrkkeilyäkin oli ihan kiva katsoa (pieni hiprakka saattoi edesauttaa asiaa..). Oli meinaan kansallislajissa aika kiihkeä tunnelma paikallisten keskuudessa. Mutta sarjoja oli ehkä himppasen liikaa..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti