22 helmikuuta, 2011

Day 3 - Krabi

Aamulla suunniteltiin saarikierrokselle lähtöä. Tai oikeastaan oli muistaakseni tarkoitus mennä vain Podalle, mutta koska oltiin niin myöhään liikkeellä (n. klo 10-11, menkää heti kahdeksalta), ei saatu enää ns. kimppakyytiä vaan otettiin sitten privaatti-venekuski meille ja kierrettiin Poda, Tub ja Chicken. Hauska kuski oli :) Hintaa tälle tuli 1700 bht (n.40€) ja oltiin lähes koko päivä reissussa iltapäivään asti.

Edellisenä iltana oltiin muuten ostettu snorkkelit sellasesta ihan kunnolliselta vaikuttavalta sukellusliikkeestä AoNangista, jostain sieltä Mäkkärin suunnalta. Snorkkelit maksoi yht. 1990 bht kahdelle eli alta 50€. Ostettiin myös pre-paid-kortti puhelimeen (150 bht puheaikaa).

Tulikin sitten heti käyttöön, kun päästiin snorklailemaan saariretkellä. Koralleja ei nähty oikein, mutta kaloja kyllä :)

Lähtiessä oli aamupäivällä pilvistä, mutta kirkastui kyllä vähitellen. Huomattiin melkein joka päivä sama ilmiö, että aamulla oli pilvistä ja siitä sitten kirkastui ilma ja alkoi aurinko porottaa. Nytkin snorklattiin t-paidat päällä, niin ei poltettu ihoa.


Snorklattiin ensin Chickenin edustalla.
Chicken


FisujaOltiin vähän huonoon aikaan liikenteessä, kun porukkaa oli tietysti puolilta päivin eniten. Mutta eipä se oikeastaan haitannut, kun siellä veden alla polski.

Tubilla.

Koh Tub

Tub


Tub


The kuski.


Kiinalainen hääpari.
Matkan varrelta.

Sitten suunnattiin kohti Podaa.

Poda oli siis näistä saarista se suurin. Tubilla oli joku juomakoju, mutta täältä löytyi sitten ravintolakin, jossa syötiin. Ruoka ei ollut kovin erikoista ja hinnat oli kyllä turisteille suunnattu ;) Maksettiin lounaasta yht. juomineen 440 bht (n.10€).

Ravintolasta.
 Alkoi nousta sadepilviä, niin lähdettiin ajelemaan kotia kohti.

Illalla syötiin ruotsalaisessa ravintolla Blue Mango, sillä mies halusi länkkäriruokaa. Pihvit syötiin ja oli tosi hyvää! Juomineen hintaa tuli 1000 bht (n.24€) - huomaatteko hintaeron paikallisen ja länsimäisen ruoan välillä? ;) Puoliväkisin väsyneenä käytiin vielä jossain baarissa drinksuilla, sinne meni juomiin 180 bht (vajaa 5€).

Illan ötökkäbongaus.

Oli tosi kiva päivä. Saatiin myös buukattua Kipparikallen kalastusretki seuraavalle päivälle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti