14 huhtikuuta, 2010

Odottavan aika on pitkä...


Huoooh, vielä n. 7½ kk:tta ..tai 235 päivää; kumpi kuulostaa vähemmältä? Laskurit on siis käytössä :D Laitetaan vaikka ajan kuluksi vähän infoa ja kuvia hotelleista.

Success Resort (näkynyt myös nimellä Success Beach Resort) ei sijaitse Ao Nangin päärannalla, vaan Noppharat Thara-rannalla, joka on vähän syrjemmässä kansallispuiston vieressä. N.1-1,5 km matkaa ranta/baarikadulle "keskustaan".
Andaburi Resort
taas on Khao Lakin vilkkaimmalla Nang Tong-rannalla, jossa sijaitsee suurin osa hotelleista ja ravintoloista alueella. Täältä meinattiin ensin varata oma bungalow, joka olisi kustantanut hieman lisää (muistaakseni 150€?), mutta päädyttiin kuitenkin varaamaan normaali huone päärakennuksesta. Eipähän tarvitse samalla tavalla hätistellä kaikenmaailman ötököitä sängystä iltaisin ;)Huomasinpa muuten, että oli meidän matkan hintakin noussut nyt Finnmatkoilla n. 550€, kannatti varata ajoissa.

Tätä odottelun tuskaa kyllä ruokkii myös se, että on aikaa lueskella kaikkia mielenkiintoisia matkablogeja ja muita juttuja netistä.. Alkaa tulla ahneeksi ja tekisi mieli käydä mooonessa paikassa samalla reissulla..mm. Koh Yao Noi, Koh Lanta, Trangin alue, Phang-Nga ja Koh Mook on alkaneet myös kiinnostaa. Valitettavasti vain aika on rajallinen ja kuitenkin on joka tapauksessa tarkoitus kierrellä lähipaikkoja ja katsella ympäristöä, niin täytynee jättää seuraavaan kertaan osa. Lomaa kun ei pysty pidentämään yli sen 2 vkon..

Yksi varteenotettava vierailun kohde olisi kyllä Koh Jum, joka on pieni saari Ao Nangin ja Koh Lantan välissä; tunnin lauttamatka sinne. Voisi olla hyvä (ja vähemmän ihmisiä täynnä oleva) vaihtoehto muille saariretkille (Phi Phi, Koh Poda, Chicken jne.).

Krabista löytyi myös tällainen hieman virallisempi mainosvideo, jossa käydään läpi kaikki peruspaikat ja aktiviteetit Krabilla: http://www.youtube.com/watch?v=CSoqRJ8eEw8

Odotus jatkukoon. Minä kun oon aikamoinen tohkeilija ja odotan aina edellisenä päivänä vatsa kipeänä jo Ruotsin risteilyäkin, niin ei tule olemaan helppoa :D

Kuvat otettu suoraan Finnmatkojen sivuilta www.finnmatkat.fi

4 kommenttia:

 1. Hyvinpä olet matkaan valmistautunut ja asioista selvää ottanut. Eksyin tänne blogillesi tuolta "matkalukun" kautta. Meilläkin matka varattuna Ao nangiin joulukuussa, lähdetään täältä pohjoisesta.

  Arto

  VastaaPoista
 2. Juu, on tässä ollut aikaa selvittää yhtä sun toista ja kauhea matkakuumekin on :)

  VastaaPoista
 3. Moikka Elisa!
  Jos et ole aikaisemmin ollut Khao Lakissa, niin suosittelen ehdottomasti kysymään kaikki vinkit oppailta, mm iltaelämästä. Khao Lak on melko pieni paikka, mutta siellä on sellaisia piilorientoja. Mm. rantabaari, jossa lähes joka yö bileet, paikalle vaan on heikompi päästä, jos ei tiedä paikkaa. Khao Lakista löytyy myös maailman paras hengailu baari kuin Happy Snapper, niillä on live musiikkia ja teemailtoja 6 kertaa viikossa, ihan ehdottoman hyvä paikka. Suosittelen lämpimästi.
  Tiedän kuitenkin henkilökohtaisesti, että ainakin muutama sun oppaista on sellasia bilehilejä. Vieraileppa vaikka ekana iltana niiden palvelutoimistolla, joka löytyy ihan Khao Lakin keskustasta, niin saat varmasti hyvät vinkit illan viettoihin.

  VastaaPoista