23 maaliskuuta, 2010

Elisan halpamatkat järkkää..

Matka varattiin siis Finnmatkoilta ja hintaa tuli yhteensä 1300€/hlö. Näistä ns.lisiä on 80€; otettiin tilavammat paikat lentsikassa eli Blue Comfort-luokka 70€ ja lentokenttäkuljetuksesta tuli vielä 10€ koska Finnmatkoilla se ei sisälly hintaan.
Jos olisi ottanut lennot Bangkokiin ja järkkäillyt loput itse, olisi varmasti tällanen reissu tullut jopa kalliimmaksi. Bangkokiin olisi saattanut päästä esim. 850€/hlö, mutta siihen sisäiset lennot, majoitukset ym. vielä päälle. Jos siis suoria lentoja katselee..

Anyway, meidän lentoaika on siis n.11h ja suora lento Krabille. Päästään Boeing 767:llä matkaan ;)

Hotellina Ao Nangissa on
Success Resort *** ja Khao Lakissa Andaburi Resort ***. Tosissaan jo tammikuussa varattiin, kun silloinkin noissa **-***-hotelleissa oli Finnmatkoilla enää muutamia paikkoja jäljellä. Molemmat on rannalla, mutta Ao Nangissa vähän syrjemmässä.

Tarkoitus olisi myös matkan aikana laittaa vähän ylös minkä verran rahaa kuluu mihinkin.


Kiinnostaisi tehdä ainakin seuraavaa:
- snorklailla, meloa ja ottaa arskaa
- tehdä veneretkiä lähisaarille
- ehkä käydä katsomassa Thai-nyrkkeilyä
- syödä!
- ja viedä mies kalaan :D

Ao Nangin lähellä sijaitsevat myös Phi Phi-saaret, joilla on kuvattu The Beach. Koh Tapulla taas on kuvattu James Bond ja Kultainen Ase.
- Emerald Pondin kuumat lähteet ja luonnonvesialtaat keskellä viidakkoa
- Krabi Towniin on n.20km matkaa, siellä vähän enemmän ostosmahdollisuuksia ja yöelämää
- Krabin eteläkärjessä sijaitsee Railey, joka on joskus valittu maailman toiseksi parhaimmaksi rannaksi. Suosittu myös kalliokiipeilijöiden kohteena.
- jos saan Jonin suostuteltua niin Tiger Cave-temppeli, jonne pitää nousta ensin 1277 porrasta :D

Khao Lakista taas voisi tehdä retken Similanille, joka on yksi maailman parhaimmista sukelluspaikoista. Myös siellä Phuketissa voisi käydä, jos on aikaa ja intoa. Ja sademetsissä patikoimassa :)

Elefanttisafarit me taidetaan suosiolla skipata, kun ei oikein tiedä millaisissa oloissa ne fantit joutuu olemaan ja muutenkin käy vähän sääliksi..

Tässä tältä erää. Palaillaan asiaan, kun matka lähenee. Eihän tässä enää ole kuin 255 päivää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti