16 heinäkuuta, 2010

Phuket 9.-23.6.2010

Porukat käväisivät Phuketissa kesäkuussa, laitetaan muutamia kuvia sieltäkin.

Matkasivat Finnmatkoilla ja koneena Boeing 767. Niillä oli ihan tavalliset paikat ja oli kuulemma helvetin ahtaat :D


Phuketin kenttäSäästä sen verran, että kuuma kuulemma oli ja sadekuuroja tuli oikeastaan vain öisin. Kaks papua sieltä tuli takaisin, että eiköhän arska ole paistanut..


Hotellina niillä oli Diamond Cottage, joka sijaitsee Kata Beachilla (tosin lähellä Karon Beachia myös). Hotellissa on ns.vanha ja uusi puoli ja myös 2 uima-allasta. Toinen uima-allas oli remontissa (ilmoitettiin etukäteen) eikä siitä kuulemma aiheutunut mitään haittaa. Hotelli tarjosi kuitenki korvauksena molemmille hieronnat sekä päivällisen. Lähinnä nuo taisivat viettääkin rannalla aikaa; ilmeisesti kuitenkin se isompi allas oli juuri remontissa. Muuten ei hotellin vieressä ollut mitään rakennustyömaita tms ja olivat tyytyväisiä paikkaan. Hotellihan sijaitsee pienen mäen päällä, mutta golfkärry kuljettaa jatkuvasti ylös hotellille.
Pääasiassa olivat viettäneet aikaa viereisellä Kata Beachillä. Karonilla oli ilmeisesti ollu vähän liian kova merenkäynti tähän aikaan vuodesta.

Kata BeachPhuket Town

Patong

Kata NoiOlivat käyneet myös Coral Islandilla snorklausreissulla (kaikkia saariretkiähän ei tähän aikaan vuodesta järjestetä merenkäynnin vuoksi). Veneet lähti Phuket Townin rannasta.Coral Island

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti