14 elokuuta, 2011

Day 12 - Khao Lak (+ Phuket)

Edellisenä iltana varattiin nettikahvilan kautta hotelli Patongilta Phuketista. Hieman meinas mennä hermot, kun se nettiyhteys oli niin hidas, ettei meinannut mennä luottokortivarmennukset läpi ja lisäksi koko nettikahvila oli menossa kiinni eli aika summamutikassa vedettiin :D Hotellille oli kriteerinä vain hyvä sijainti, ilmastointi ja suht edukas hinta, aiottiin nimittäin vain 1 yö siellä olla.

Aamulla sompailemaan bussiin. Ei oltu ihan varma mistä ne kulkee, mutta mentiin tähyilemään siihen Khao Lakin ainoalle pääkadulle ja sieltähän se porhalsi. Eli suunta kohti Phuket Townia. Voin myöhemmin ilmottaa noita hintoja ja aikoja, kunhan ne muistiinpanot löytyy..

Phuket Towniin päästiin! Ei jaksettu siellä pyöriä vaan etsittiin suoraan bussi Patongille. Löytyi kyllä, mutta lähtöaika ei ihan selvinnyt ja odotettiin varmaan 45min siinä bussissa ennen kuin se lähti.. (taksillakin olisi toki päässyt, mutta minä nuukailin ;)

Hotellihuone.


 

Hotelli oli nimeltään La de Bua ja oli kyllä ihan passeli meille, siisti ja tilaa ihan ok, sijainti hyvä eli juuri sopiva yhtä yötä vaten.


Ladyboyt.

Patongin ranta ei ollut kummoinen.


Rannalla oli Sedun järkkäämät bileet.
 Iltaelämää tultiin tänne katsastamaan ja vähän vaihtelua Khao Lakin hiljaisuuteen. Käytiin kattelemassa parit showt ja yritettiin vähän drinksutella, mutta eipä tuolla mitään ihmeellistä ollut. Meille riitti tämä Patongista :) Toki meininki olisi voinut olla erilaista isommalla kaveriporukalla, mutta meille ei nyt mitään erityistä innostusta jäänyt. Ihan kiva oli kuitenkin käydä. Showt oli myös aika kökköjä, ladyboyt niitä useimmissa paikoissa veti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti