14 elokuuta, 2011

Day 10 - Khao Lak

Kirjoitukset jäänyt, koska muistiinpanovihko reissusta hukassa.. Mutta kuvia voin ainakin laittaa :)Tänään oli sitten edessä  ihana Similanin snorklausreissu, joka oli buukattu etukäteen sellaisesta firmasta kuin  medsye travel joka sijaitsi jossain siellä pääkatujen varrella, vertailtiin hintoja ja päädyttiin tähän :) Mietittiin myös Surinin reissua vaihtoehtona, mutta hinta ja lyhyempi matka ratkaisi nyt täällä kertaa. Matkanjärjestäjä oli hyvä valinta, hauska ja asiallinen opas ja kaikki sujui hyvin! Hinnaksi olen merkinnyt esitteeseen 1200bht/hlö (~28€). Oli siis kokopäiväretki lounaan kanssa + vedet sisältyi hintaan ja käytiin muistaakseni 5:llä saarella (kaikkiin ei ole siis edes pääsyä luonnonsuojelusyistä).

Kuljetus haki hotellilta ja vei rantaan, jossa sijaitsi heidän varasto/toimisto, jostaa saatiin valita snorkkelit. Meillä oli ne omat maskit, joten otettiin vain räpylät. Meille jaettiin myös pahoinvointilääkkeet ja ainakaan itselle ja miehelle ei tullut huono olo höykytyksestä, kun tuo lääke otettiin.

Matka taittui siis speedboatilla.
Donald Duck häämöttää.

Koh Similan eli Island nro.8, nähtävyys nimeltä Sailing Rock.


 Porukkaa tuolla oli jonkinverran, sehän näissä "parhainta aikaa päivästä"-retkillä on. Ja paljon venäläisiä.. Mutta ei meitä sinänsä häirinnyt ihmisten paljous, kyllä sieltä omankin tilan löysi.Tässä ollaan jonkin toisen saaren edustalla snorklailemassa.Koh Miang, island nr.4, jossa myös lounastettiin.

Lepakoita.

Tuolla reissulla oli myös medsyen oma kuvaaja, jolta olisi saanut ostaa videota (kuvasi myös veden alla) retkestä, mutta sitten siitä ei mainittu myöhemmin enempää eikä esim. miten sen saa ostaa, niin me unohdettiin koko juttu, harmi.

2 kommenttia:

  1. Medsyen sivuilla lukee Similanin, sekä Surinin päiväretken hinta 3500 bht/henkilö. Aika halvalla saitte retken. Tinkasitteko? Hienoja kuvia! Mukava oli lukea matkakertomuksia. Tarkoitus olisi käydä joulukuussa ensi kertaa Khao Lakissa.

    VastaaPoista
  2. Ups, nyt vasta huomasin kommentin! Juu, siitä tais olla joku tarjous sillon, mitä ne mainosti, toki saatettiin tinkiäkin, en nyt enää muista.. :)

    VastaaPoista