26 maaliskuuta, 2011

Day 6 - Krabi

Tänään suunnattiin Raileylle. Matka taittui pitkähäntäveneellä ja Ao Nangin rannalta ostetut liput maksoi 320 bht (menopaluu, eli alle 8€).


Vähän pilvistä oli lähtiessä..
 Matkalla oikeasti meinasi sää yllättää, ihan hirveä tuuli oli ja vettä tuli. Ja ekan kerran mua ihan oikeasti pelotti ja paljon! Kuski oli kyllä taitava ja joutui puikkelehtimaan aaltojen välistä niin ettei koko vene kaatunut..vettä tuli veneen sisään sekä laitojen yli että taivaalta..ja vauhti oli kova, että ehdittiin pilviä karkuun..
Perillä sitten alkoikin aurinko taas paistaa.

Kalliokiipeilyä, jota Raileylla on paljon.Prinsessan luola. Railey oli tosi kiva paikka, oli kaunista ja paljon katseltavaa. Jostain syystä kuvia ei sieltä ole hirveästi? Hinnat oli kyllä selkeästi kalliimmat ja muutenkin huomasi kaiken rakennetun turisteille. Vähän ehkä aika loppui kesken, eikä ehtinyt joka paikkaa kiertää rauhassa.
Löydettiin halpa muovituolipaikka, jossa saatiin lounas 200 bht:lla (~5€) ja jälkkäriksi banaanilätyt 80 bht, nam!

Tummat pilvet alkoi illan suussa lähestyä ja ajettiinkin sitten pitkähäntäveneellä aikamoista kyytiä taas takaisin.
Illalla suunnattiin Sawasdeehen, jonka seisovaa pöytää mainostettiin monessa opuksessa. Ideana oli siis raa´at lihat, kalat, kasvikset ym., joita sai itse hakea pöydästä ja paistaa ne sen jälkeen omassa grillissä. Ideana ihan kiva, mutta varsinkin ne lihat oli vähän sellaisia jänteisiä jämäpaloja.. Paikka oli kyllä tupaten täynnä ja pelvelukin oli sitten vähän sekavaa ja hidasta. Meille oli siis vähän pettymys, vaikka suosittu paikka onkin. Tähän saattaa kyllä vaikuttaa sekin, että tämän aterian jälkeen alkoi ekat vatsaongelmat tällä reissulla. Miehellä meni vatsa jo illalla sekaisin ja mulla seuraavana päivänä. Toki sitä ei tiedä, mistä se johtui loppujen lopuksi. Ihan siistiltä ja hygieeniseltä paikalta kyllä vaikutti ja ruoka ei kauan pöydässä seissyt. Hintaa tuli yht. juomineen 720 bht (~17€), tähän sisältyi jälkkäri ja syödä sai niin paljon kuin jaksoi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti