19 toukokuuta, 2012

Barbarossa - risteily

Käytiin 3h "merirosvoristeilyllä", joka lähti Vanhan kaupungin satamasta. Kun ei vauvan kanssa oikein retkille päästy osallistumaan eikä muutenkaan lähikaupunkeihin käymään, niin ajateltiin, että nähdään vähän Rethymnonia mereltä päin. 

Oli ihan kiva perusreissu; rannikkoa pitkin menomatka, perillä pysähdyttiin luolien läheisyydessä ja oli mahdollisuus uida ja taas rannikkoa takaisin. 
 Oli tuon Barbarossa-laivan ensimmäinen retki tänä kesänä, joten ihan parhaissa valmiuksissa, esim. tarjoilujen osalta ei vielä oltu. Mutta sai sieltä ainakin juomia ostaa :)


Maisemaa mereltä päin.Laivalla pääsi myös kunnolla varjoon tuonne sisälle, mutta siellä oli melko kova moottorin jylinä. Joitakin varjopaikkoja löytyi myös tuosta alakannelta, jossa oli muutama pöytä tuoleineen.

Hintaa reissulle oli 25€/hlö ja vauva pääsi ilmaiseksi. Vaunut toimi tuolla ihan hyvin (kunhan ei superleveät ole, oviaukkojen vuoksi), tosin meillä ne oli tuolla sisätiloissa ja vauva sylissä. Ainoastaan pienet unet nukkui niissä moottorin hurinassa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti