29 huhtikuuta, 2012

Vauvan kanssa Kreetalle

Meitä on siis nykyään kolme :) 
Puolivuotias poika lähteekin nyt mukaan ensimmäiselle kunnon ulkomaanmatkalleen (Tallinnaa ei lasketa ;) Isi tosin jää kotiin ja otetaan mun äiti mukaan.

Matkakohde valittiin ihan lapsen ehdoilla. Hinnan lisäksi eniten vaikutti lentoajat sekä tietenkin lennon kesto; vaikka Thaimaahankin olisi ollut kiva lähteä, niin päädyttiin kuitenkin Kreikkaan ;)
Monella matkatoimistolla oli lentoajat ihan keskellä yötä, mutta Kreetalle löytyi inhimilliseenkin aikaan. Ei olla Kreikassa/ Kreetalla ennen oltu, joten ihan netistä tietoa etsimällä päädyin valitsemaan kohteeksi Rethymnonin.
Lähtö on viikon päästä eli 5.5.!

"Rethymnonin kaunista vanhaa keskustaa hallitsee ylväs linnoitus. Keskustasta alkava hiekkaranta ulottuu yli kymmenen kilometrin päähän. Nauti päivällistä venetsialaisessa satamassa, shoppaile kujilla tai ota aurinkoa kaupungin viereisellä rannalla ja pulahda uimaan." (Apollomatkat)


Hotelliksi halusimme huoneistohotellin, joka helpottaisi arkea lapsen kanssa. Myös kaksio oli toivelistalla, jotta saataisiin poika iltaisin unille rauhassa ennen meitä. Sijainnin lisäksi vaikutti tietenkin hinta. Täältä on nyt varattu parvekkeellinen kaksio:

Tänään kävin ostamassa apteekista Eucerinin pienten lasten aurinkorasvaa (joka sisältää vain fysikaalista suojaa, SP25, hintaa n.19€)sekä suppoja ja lisäksi vaippoja, niskasuojalla olevan hellehatun ym. matkatavaraa. Kaikenlaista sitä kyllä pitää hommata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti